VvE’s Heuvelhof

Na de bouw van het appartementencomplex Het Heuvelhof zijn middels een ledenvergadering op 13 maart 2006 de VvE’s (Vereniging van Eigenaren) opgericht. Deze VvE’s hebben, naast de verplichting om het gebouw in goede staat te houden, als doelstelling het woonplezier en de leefbaarheid te bevorderen.

Het grote verschil tussen een ‘normale’ vereniging (zoals bijvoorbeeld een voetbalvereniging) en een Vereniging van Eigenaren is dat het lidmaatschap bij een VvE niet op vrijwillige basis is (appartementsrecht Boek 5 BW). Iedere eigenaar van een appartement of parkeerplaats in het gebouw Het Heuvelhof is van rechtswege lid van één of meerdere van de VvE’s Heuvelhof. Het lidmaatschap start op het moment van het tekenen van het koopcontract bij de notaris en eindigt uitsluitend na het ondertekenen van de verkoopovereenkomst bij de notaris.  De VvE’s van het complex Het Heuvelhof omvatten momenteel de woningen aan De Kranshof (de straat onder het gebouw Het Heuvelhof), de parkeerplaatsen op nivo 1 (voor eigenaren van een woning aan De Kranshof en Schullenhofstraat), de parkeergarage op nivo 0 (voor de winkels Jumbo en Lidl) en de winkels Jumbo en Lidl (Hoge Dennengroep). De eigenaar van de winkels Jumbo en Lidl (Hoge Dennengroep) is lid van de Hoofd VvE. De tuinen en de toekomstig te bouwen Hanzetoren en de gebouw Kristal zijn/zullen geen deel uitmaken van de bovenstaande VvE’s. Wel zullen de bewoners en eigenaren van de Hanzetoren verplicht lid zijn van de VvE parkeerlaag 1 (nivo 1) en verplicht lid van de Beheervereniging Binnenheuvel. De drie tuinen zijn ondergebracht in Beheervereniging Binnenheuvel waarvan alle eigenaren van parkeerplaatsen op nivo 1 verplicht lid zijn.

Koop

Eigenaren van een appartement aan De Kranshof of een parkeerplaats in de parkeergarage van Het Heuvelhof (eigenaren van een woning of appartement aan de Schullenhofstraat) worden door het tekenen van het koopcontract bij de notaris ‘automatisch’ lid van één of meerdere VvE’s. Het lidmaatschap eindigt uitsluitend bij verkoop van het appartement (of woning met een parkeerplaats in de parkeergarage in Het Heuvelhof).

Huur

Een deel van de appartementen en de commerciële ruimtes aan De Kranshof worden gehuurd van verhuurmaatschappij Heimstaden B.V. )tot juni 2020: Patrizia Wohnmodul beheer II BV). Heimstaden is de eigenaar van deze appartementen en ruimtes en daardoor van rechtswege lid van meerdere VvE’s. Huurders hebben geen lidmaatschap bij de VvE’s Heuvelhof: hun belangen worden in de VvE’s behartigt door Heimstaden.

Brochure De Heuvelhof

ACM vve management

De besturen van de VvE’s worden voor de dagelijkse zaken en voor het organiseren van de jaarlijkse Algemene ledenvergaderingen ondersteund door ACM VvE Management B.V.

ACM wordt NMG VvE Beheer B.V.

Dienstenwijzer ACM vve management

Verslag overleg tussen VvE bestuur en ACM op 20-06-2013

Huisregels

Het spreekt voor zich dat u, samen met de andere bewoners van het appartementencomplex en gebruikers van de parkeergarage, ons gebouw graag leefbaar en schoon wilt houden. Het bestuur van VvE Het Heuvelhof en MVGM hebben daarom de belangrijkste afspraken en gedragsregels uit de huurvoorwaarden en het Huishoudelijk regelment voor u op een rijtje gezet.

lees meer…