Parkeergarage

De onderstaande informatie is uitsluitend van toepassing op de privé-parkeerplaatsen op nivo 1 (parkeergarage laag 1 Het Heuvelhof). Alle parkeerplaatsen op nivo 1 vallen onder VvE A5.

De parkeerplaatsen op de begane grond bij de winkels (parkeergarage laag 0) vallen onder VvE A4.

Huisregels en Huishoudelijk reglement

U word vriendelijk verzocht in de parkeergarage stapvoets te rijden: vanwege de veiligheid en vanwege geluidsoverlast voor de bovenliggende appartementen.

Meer informatie vindt u in het Huishoudelijk reglement.

Het is niet toegestaan aanhangers, scooters met blauw kenteken, brommers, E-bikes, fietsen en andere voertuigen of voorwerpen in de parkeergarage te stallen of te plaatsen, ook niet op u eigen parkeerplaats.

Bij het niet opvolgen van de voorschriften kan uw parkeerpas geblokkeerd kan worden.

Onderhoud en schoonmaak

Houdt uw parkeerplaats en ook de openbare ruimten schoon: gooi a.u.b. geen sigarettenpeuken of ander vuil op de grond en verwijder gemorste vloeistoffen zo spoedig mogelijk!

Parkeerpas

Bij de koop of huur van iedere parkeerplaats wordt één parkeerpas verstrekt. Het is niet mogelijk een tweede parkeerpas aan te vragen.

Gebruik van de parkeerpas

– Stop op minimaal een halve meter afstand van de toegangsdeuren.
– Zet de auto goed bij de lezer.
– Houdt uw voet op de rem wanneer de auto stilstaat.
– Houdt uw parkeerpas voor de lezer.
– Wacht geduldig tot de deuren helemaal open zijn.
– Laat uw rem los en rijdt rustig de oprit op.

Let op: wanneer u uw voet van de rem houdt bestaat de kans dat de auto iets achteruit rolt omdat de weg afloopt.
Zodra het systeem ziet dat de auto in beweging is, blijven deuren dicht maar bent u wel ‘binnen’  gemeld. U komt dan niet meer binnen zonder eerst een keer ‘afgemeld’ te zijn (bij het verlaten van de parkeergarage).
Rijdt ook niet achter een andere auto aan naar buiten: u wordt dan niet afgemeld en kunt niet meer ‘binnen’ melden.

Wacht rustig tot de auto voor u binnen of buiten is en de deuren zijn gesloten alvorens u uw parkeerpas gebruikt.

Houdt a.u.b. uw parkeerpas bij uw mobiele telefoon vandaan: dit kan de (goede) werking van de pas beïnvloeden.

Indien een parkeerpas defect is, dan kunt u een envelop met daarin € 12,00, de defecte parkeerpas en een briefje met uw adres in de blauwe bus in één van de ingangshallen deponeren. U ontvangt dan een nieuwe parkeerpasin uw brievenbus. Bewoners van de Schullenhofstraat dienen de envelop in de brievenbus van de heer Peters te deponeren, Schullenhofstraat 46.

Druppels (tags)

Er worden maximaal twee druppels per parkeerplaats verstrekt.

Indien een druppel defect is, dan kunt u een envelop met daarin € 12,00, de defecte druppel en een briefje met uw adres in de blauwe bus in één van de ingangshallen deponeren. U ontvangt dan een nieuwe druppel in uw brievenbus. Bewoners van de Schullenhofstraat dienen de envelop in de brievenbus van de heer Peters te deponeren, Schullenhofstraat 46.

Elektrische auto’s

Informatietekst volgt…

Motoren / scooters met geel kenteken

Indien beschikbaar, kunt u een motorplaats huren tegen de geldende voorwaarden van een motorparkeerplaats. Eventueel kunt u de motor of scooter in uw eigen berging stallen. Indien u de motor of scooter op uw eigen autoparkeerplaats zet, dient u de auto buiten te parkeren en kunt u hiervoor bij de gemeente een parkeervergunning aanvragen.

Het is niet toegestaan motoren of scooters buiten de parkeervakken of elders in de algemene ruimtes te parkeren!

Inlichtingen over motorparkeervakken via NMG VvE Beheer (voorheen ACM VvE Management): telefoon (088 – 200 700 40) of per e-mail (vve@nmg.nl).

Scootmobielen

Voor scootmobielen is een inpandige ruimte met oplaadpunten aanwezig. Indien beschikbaar (vol is vol), dan kunt u aan de huismeester een toegangssleutel vragen.

De kosten zijn € 2,00 per maand voor het stroomverbruik.

Brommers / snorscooters met blauw kenteken

Brommers en snorscooters dient u in uw eigen berging te stallen.

Uitgezonderd zijn eigenaren met een berging op nivo 1: u kunt aan de huismeester een toegangssleutel vragen voor de stallingsruimte hal NW op de begane grond.

E-bikes

Elektrische fietsen met een losse accu dient u in u eigen berging te stallen en de accu kunt u thuis opladen. Voor E-bikes met een vaste accu is een oplaadruimte op nivo 1 aanwezig. Indien beschikbaar (vol is vol), dan kunt u aan de huismeester een toegangssleutel vragen.

De kosten zijn € 2,00 per maand voor het stroomverbruik.

Fietsen

Fietsen dienen gestald te worden in uw eigen berging.