Schoonmaakcommissie

De schoonmaakcommissie heeft als taak de VvE besturen te adviseren en ondersteunen op het gebied van de reiniging van het gebouw, nieuwe ontwikkelingen, mogelijkheden en verbeteringen.  De schoonmaakcommissie is het eerste aanspreekpunt voor het bedrijf dat de reguliere reiniging van het appartementencomplex verzorgt.

De schoonmaakcommissie bestaat uit de volgende leden:
Egbert Schoots.

Schoonmaak@VvEHeuvelhof.nl

Gemeenschappelijke ruimtes

Met enige regelmaat worden vervuilingen aangetroffen in de entrees, liften en trappenhuizen. Een ieder wordt verzocht bij een ‘ongelukje’ zo snel mogelijk op te ruimen.

Het ‘afdekken’ van nattigheid (?) in de lift Noord-West met kranten, waardoor medebewoners kunnen uitglijden over de losliggende krantenlaag die is neergelegd. Mocht je niet in staat zijn om zelf op te ruimen, vraag dan hulp van een buur of familielid!

Vervuiling van de schoonloopmat bij ingang Noord-West (niet meer met reguliere middelen door het schoonmaakbedrijf te verwijderden).

Parkeergarage nivo 1

Het (zwerf)vuil op de eigen parkeerplaatsen blijft een punt van zorg…

Graag wijzen wij alle eigenaren van een parkeerplaats in de parkeergarage op nivo 1 erop dat een ieder zijn/haar eigen parkeerplaats schoon dient te maken én te houden. De individuele parkeerplaatsen vallen niet onder de centrale schoonmaak: zie hiervoor ook het Huishoudelijk reglement.