Technische commissie

De technische commissie heeft als taak de VvE besturen te adviseren en ondersteunen op het gebied van de huidige aanwezige techniek in het gebouw, nieuwe ontwikkelingen, mogelijkheden en verbeteringen.

De technische commissie bestaat uit de volgende leden:
de huismeester, Theo Enthoven en Ruud Kuijer.

Techniek@VvEHeuvelhof.nl

In 2017 is de technische commissie begonnen met de ombouw naar led verlichting: thans zijn de parkeergarages en bergingsgangen omgezet naar led. De trappenhuizen, lifthallen en galerijen worden vervangen op basis van defect.

1 november 2013 – In de afgelopen weken is de verlichting van parkeerlaag 1 omgebouwd naar energiezuiniger TL-verlichting. Per TL-lamp scheelt het 28 watt. Investering terugverdientijd 1 jaar. Onze technische dienst heeft dit in eigen beheer uitgevoerd.
Onze dank, Bestuur VvE Heuvelhof

foto links: Ombouw binnenwerk. Bob Louwerse en Dirk Hageman.
foto rechts: Wisseling van lamp en binnenwerk. Martin van Ravenzwaaij, Theo Enthofen en Jan de Goei.

9 maart 2012 – Ook de zuidtuin bleek korsluiting te hebben, oorzaak was dat de gebruikte kabelmoffen niet waterdicht waren afgegoten. Inmiddels heeft de technische dienst alle verbindingen waterdicht gemaakt, een deel van de bekabeling aangepast en de tuinverlichting vernieuwd conform de noordtuin.
13 mei 2011 – Onze technische dienst heeft, door kortsluiting in de noordtuin, een deel van de bekabeling aangepast, alle verbindingen waterdicht gemaakt en de tuinverlichting vernieuwd.